Houten en pvc ramen en deuren op maat

Ongeacht of u een strak of rustiek interieur heeft in uw woning of bedrijf, houten ramen en deuren op maat hebben er altijd hun plaats. AJ Schrijnwerkerij in Herent is de specialist voor particulieren als kleine bedrijven. Zowel buiten als binnen.

Ramen en deuren bepalen de ‘look’ van uw gebouw. Ze bepalen voor een groot deel de uitstraling. Niet alleen visueel, maar ook naar isolatie toe hebben ramen en deuren een belangrijke functie. Bij AJ Schrijnwerkerij kan u kiezen tussen de materialen hout - den, eik, beuk - of PVC.

Kwaliteitscontrole

Voor de plaatsing van houten of PCV ramen en deuren regio Herent doet AJ Schrijnwerkerij beroep op een ruime ervaring. Door een uitgebreide ambachtelijke en technische kennis worden met grote precisie deuren en ramen op maat gemaakt. Deze worden nadien aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen.

Contact

AJ Schrijnwerkerij levert 100% maatwerk af in het materiaal en de kleur naar uw smaak.Uiteraard behoort een vrijblijvende offerte tot de mogelijkheden. Er wordt gewacht op uw telefoontje.