AJ Schrijnwerkerij, twee gekwalificeerde en ervaren schrijnwerkers in Herent

Een goede afwerking van uw schrijnwerk zorgt voor een sfeervolle afwerking van uw woning. AJ Schrijnwerkerij bestaat uit twee gekwalificeerde schrijnwerkers uit Herent - vader en zoon - die samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw interieur.

Binnenschrijnwerk

De inrichting en afwerking van uw woning of kantoor verklapt veel over uw persoonlijkheid. Een grondige denksessie over het binnenschrijnwerk is dus van groot belang voor ramen, deuren en kasten op maat.

Inbouwkasten

Een inbouwkast is zoals uw garderobe: die moet als gegoten zitten. En dit op alle vlakken zoals indeling, stijl, afmetingen, … Modern, tijdloos of landelijk? In den, beuk of eik? Alles is mogelijk.

Ramen en deuren

Ramen en deuren bepalen de ‘look’ van uw gebouw. Ze bepalen voor een groot deel de uitstraling en geven een eerste indruk. U heeft de keuze tussen de materialen hout en PVC.

Keukens op maat

De keuken is voor veel mensen een plek waar veel tijd wordt gespendeerd. Niet voor niets is het vaak de centrale plaats van het woongebeuren. Er mag dus gerust aandacht aan besteed worden.

Kasten op maat

Rondslingerend speelgoed, schoenen of ander materiaal krijg met kasten op maat een ordelijke plek in huis. En u beseft het misschien niet, maar u creëert onrechtstreeks ook meer ruimte.

Contact

Als ervaringsdeskundigen in schrijnwerk zorgt AJ Schrijnwerkerij uit Herent ervoor dat uw binnendeuren, parket, laminaat of kasten uw woning of kantoor de juiste uitstraling geven. Meer informatie of wilt u een prijsofferte? Neem contact op.